fbpx

Eventregistratie snel online

Aftermovie laten maken? Hou je momentum. Deel zo snel mogelijk de videobeelden. Dé videomarketing tool voor je evenementen.

Met video haal je meer engagement dan met alleen foto’s op sociale media. Zeker wanneer je die video deelt terwijl je bij je bezoekers nog top of mind bent; een dag later.

Door zulke snel deelbare ‘aftermovies’ krijg je dus meer mensen die jouw boodschap zien. Gebruik die kans. Bijvoorbeeld om je volgende evenement in de spotlights te zetten. Laat kijkers een kijkje te nemen in je webshop. Of nodig nieuwe mensen om je kanaal te volgen.

Wat is het doel van je videoproductie?

De boodschap van je evenement is dé hoofdzaak. Over wat dit precies is, denkt Beeldenmakerij graag mee. Een goede promotiefilm is een middel. En dat middel staat vanaf het allereerste camerashot in dienst van jouw doel als organisator.

Wat het doel van het promotiefilmpje is wordt in een voorgesprek uitgebreid besproken. Verder is dat voorgesprek belangrijk om afspraken goed uit te werken. Welke beeldelementen zijn belangrijk voor de organisator? Heb je zelf voorbeelden van videobeelden die je erg aanspreken?

Alle afspraken worden in deze meeting vastgelegd. Daarna wordt de video zo snel mogelijk gemaakt. Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zéker voor een goede promotiefilm.

Vaste specificaties event-video

  • Aangeleverd in Full HD. Horizontaal én verticaal voor sociale media.
  • Speelduur video van maximaal één minuut.

Details en kosten

  • Maximaal één uur overleg over de video, ruim voor het evenement.
  • twee uren filmen tijdens het evenement.
  • Complete montage van de video binnen 24 uur na het evenement.
  • Één feedbackmoment binnen deze 24 uur.
  • Voor de video geldt een vaste prijs van €650,-.*

*prijs exclusief BTW, reis- en eventuele kosten (zoals meerwerk en muziekrechten).

Meer weten?

Video laten maken maar nog vragen? Over bijvoorbeeld productietijd of aftermovie kosten? Neem contact op:

[contact-form-7 id=”398″ title=”Contact form 1″]

Scroll Up