fbpx

Online Video Op Maat

Social media is voor het overgrote deel video-gedreven. Video genereert méér leads en méér merkbekendheid. Je organisatie wil wel ‘iets’ met de kansen die daar liggen. Of misschien weet je al precies wat je wil. Hoe dan ook: je hebt een op maat gesneden bedrijfsfilm nodig.

Voor een zo effectief mogelijke bedrijfscampagne is het verstandig om eerst twee vragen te beantwoorden. Waarom wil je eigenlijk een bedrijfsfilm laten maken? En welk verhaal hoort bij jouw corporate video?

Waarom bedrijfsvideo’s?

Het maken van een mooie promotiefilm kan al snel een doel op zichzelf worden. Terwijl videomarketing eigenlijk een middel is om een hoger doel te bereiken. Bijvoorbeeld meer merkbekendheid. Of het aanbieden van een speciaal product. Misschien wil je gewoon meer online volgers. 

Zo’n doel bepaalt een aantal keuzes die je vóór het maken van de video al moet maken. Op welk platform wil je jouw doelen halen? En wat voor het soort bedrijfsfilm hoort daar dan bij? 

Misschien wordt het nu een serie korte video’s voor Instagram en Tiktok. Of juist een langere Youtube- of Facebook-promotievideo, die de kijker werkelijk lang vast weet te houden voor meer bereik.

 

Het verhaal in corporate video

De tweede belangrijke stap: Denk na over je verhaal. Hier is het belangrijk om te bedenken wat je voor de kijker betekent: What’s In It For Them? Hoe hou je diegene vervolgens geboeid in je verhaal? En misschien het belangrijkst. Hoe inspireer je de kijker om de door jou beoogde actie uit te voeren?

Als het verhaal sterk is, kunnen mooie beelden de bedrijfsfilm alleen nog maar versterken. Andersom: Mooie beelden maken een minder sterk verhaal niet altijd sterker.

Neem contact op

Een sterk verhaal bedenk je samen. Daarom denkt Beeldenmakerij graag met je mee. Vul het formulier hieronder in voor een kort kennismakingsgesprek.

[contact-form-7 id=”398″ title=”Contact form 1″]

Scroll Up